skip to main | skip to sidebar

Kristoffers kaka

lördag 5 september 2009

KRÄFTSKIVA!

Igår bjöd jag och min sambo Evelina in till kräftskiva i vår lilla trea! Efter lite funderande fick vi tillslut till placeringen för våra sju gäster. Vi beräknade 4 kg kräftor till nio personer. Till kräftorna serverade vi lite olika tillbehör. Vi inledde kvällen med en välkyld Cosmopolitan, högg därefter direkt in på skaldjuren och avslutade kvällen med en äppelkaka. Tack för en jättetrevlig kväll vänner! Här kommer recepten från gårdagen.
Upplagd av Kristoffer Johnsson kl. 19:28:00
Etiketter: Kräftskiva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Välkommen!

Du har hittat till Kristoffers matblogg! Här bjuder jag på enkla recept på godsaker samt tips och idéer i köket. Mycket nöje vänner!

Sök recept eller inlägg!

Bloggintresserade

Bloggarkiv

  • ▼  2009 (28)
    • ►  oktober (1)
    • ▼  september (11)
      • Problem med inlägg
      • Formfranska på durumvete
      • Halloumisallad med linser
      • "Nyttiga" äppelmuffins
      • KRÄFTSKIVA!
      • Världens bästa äppelpaj
      • Små pizzor med varmrökt lax och rosmarin
      • Västerbottenpaj
      • Filedegsknyten med kantareller och parmesanost
      • Snabb kycklinggryta med chili
      • Bananplättar
    • ►  augusti (16)

Om mig

Mitt foto
Kristoffer Johnsson
Hej och välkommen till min sida som i första hand kommer att handla om allt som har med matlagning, bakning och dryck att göra. Jag älskar att stå i köket och komponera ihop något smakrikt och jag älskar framför allt att äta gott. Jag är inte alltid så sund i min matlagning vilket jag brukar få höra från min sambo. Jag har dock den goda egenskapen att jag kan stoppa i mig en hel del kalorier utan att utöka mitt midjemått nämnvärt. Vad detta beror på kan man spekulera fritt kring. Dock intar jag inte bara tomma kalorier. Jag lagar och äter god och näringsrik mat men jag tror samtidigt att man kan unna sig sötsaker och lite tyngre mat då och då, eller rent av ofta. Mitt brinnande intresse för att stå i köket, sitta djupt insjunken i en kokbok eller vara ute i skogen för att plocka bär till en paj, kommer från min pappa. Jag och mina systrar är uppvuxna med hemlagad mat och hembakat bröd och kakor. Halvfabrikat har ratats i mitt föräldrahem så långt jag kan minnas. På den här sidan kommer jag att dela med mig av mina tips, tankar och idéer om mat och dryck. Men ta mig inte för en expert inom gastronomi. Detta är bara en hobby som jag gärna delar med mig av.
Visa hela min profil